Evenimentele lunii iunie

Chit că vin examenele și odată cu ele și stresul, n-ar strica puțină relaxare în oraș. Luna iunie este luna dedicată premierelor la cinema, dar și festivalurilor!

Chiar din prima zi, vara ne-a pregătit o proiecție specială la Ateneul din Iași, Ana, mon amour, care va începe la ora 19:00. Totodată, la Palatul Culturii va avea loc Kasta Morrely Fashion Week ce va ține până pe 4 iunie.

Pe 2 iunie puteți alege să vizionați un film la Cinema City, sau de ce nu, puteți să mergeți la toate! „Nominalizații” sunt: Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar, Baywatch și Wonder Woman.

În data de 9 iunie are loc premierea filmului Mumia și tot atunci va începe Festivalul Rocanotherworld, un eveniment anual unic, un altfel de festival care a luat naștere anul trecut în Iași în memoria lui Ioan Dan Niculescu, cunoscut și sub numele de Roca. Festivalul promite și mai multe trupe de rock și alternativ, street food, workshop-uri și tot felul de evenimente care îi vor ține în priză pe participanți.

Pe 11 iunie are loc spectacolul de comedie Colivia în Sala Mare a Teatrului Național, ora 13:00.

Pentru sfârșitul lunii iunie avem pregătite două premiere de film, Transformers, Ultimul Cavaler pe 23 iunie și Everything, everything pe 26 iunie.

Ultimul weekend al lunii este rezervat festivalului Afterhills, festival de muzică și artă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *