Olimpiada Outdoor s-a încheiat!

Premiul I, II și III

Acestea au fost realizările celor mai buni sportivi ce au participat în weekend la Olimpiada Outdoor, eveniment al Asociației Stundenților Informaticieni Ieșeni. Bineînțeles, nu ne referim la o performanță de top în cadrul Facultății de Informatică, ci doar la o competiție predominant amicală.

Dacă ați mai auzit de Olimpiada Outdoor, sau chiar ați participat la ea, cam știți în mare în ce constă aceasta. În total au fost 8 probe: Cros, Ciclism, Volei, Dodgeball, Fotbal, Baschet, Tenis și Badminton. Toate acestea s-au desfășurat pe terenul Facultății de Educație Fizică și Sport, cu excepția ciclismului. Echipamentul pentru fiecare probă în parte a fost închiriat, deci nu trebuie să-ți faci griji că nu ai fi putut participa datoriă lipsurilor materiale.

Principalul scop al acestei activități a fost ca stundenții, fie ei de la FII sau nu, să facă mișcare, în timp ce se distrează alături de colegii lor. Fără îndoială, Bogdan Mîrza a reușit să creeze o atmosferă plăcută și în același timp competitivă. Acesta a asistat la fiecare probă pentru a se asigura că totul se desfășoară conform așteptărilor.

Desigur, orice competiție adevărată se încheie cu ceremonia de premiere a câștigătorilor, care nu au dus deloc lipsă de recompensa materială meritată. Pe lângă elementele standard, adică medalii și diplome, s-au împărțit și vouchere, fie pentru a face mai multă mișcare sau doar pentru a te relaxa într-o lume virtuală.

Toate aceste beneficii au fost obținute prin parteneriatele încheiate cu Armony, Bodyline, Coreco Club, Decathlon, Paintball Expert, Tiki și Vodoo de către Bogdan. El este mândru de ce a putut realiza și chiar recunoaște că s-a distrat coordonând un proiect important al Asociației Studenților Informaticieni Ieșeni.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *