Tech News #2

În articolul precedent am vorbit despre Galaxy S8 și despre MI6, unul mai scump, altul mai ieftin, ambele echipate aproape egal, care își doresc să ocupe o mare parte din piața telefoanelor. Pe lângă Samsung, LG, Sony, Xiaomi, HTC și alți producători mari, un alt jucător important și mult așteptat este Oneplus.

Oneplus 5

Pe 23 iunie Oneplus 5 a venit cu un val mare de HYPE în jurul lui. În primul rând seamănă foarte mult cu iPhone 7. Enorm de mult. De fapt, toată lumea vorbește despre asta. Și nu cred că acest design asemănător este pur și simplu copiat pentru că Oneplus nu a avut idei mai bune ( să nu uităm că Oneplus One cu Sandstone back cover a fost revoluționar în 2014 ). Mie mi se pare că ei se folosesc de reclama negativă pentru a câștiga popularitate. Gândește-te doar: Samsung plătește milioane de dolari pe reclame, vedete care să le promoveze telefonul, ad-uri pe toate site-urile și la televizor, contracte cu operatori de telefonie ca să poată vinde cât mai mult. Oneplus copiază design-ul lui iPhone 7 Plus și apare peste tot, este comentat de toată lumea, apare pe tot YouTube-ul, lichidează stock-ul într-o oră și nu plătește niciun ban. Nu ți se pare fascinant? Lăsând la o parte design-ul, telefonul e un monstru: Snapdragon 835, 6/8 GB RAM, 64/128 GB Stocare, OxygenOS – Android 7.0.1 aproape stock, Dual-Camera cu Normal Lens 16MPX-Telephoto Lens 20MPX cu un zoom optic de 1.7x însă fără stabilizare hardware. Telefonul are USB Type-C, switch dedicat pentru modul volum, chiar și headphone jack ( partea asta nu e copiată de la iPhone ). Pare un Best-Buy, dar nu e chiar așa: OP5 nu e water-resistant așa cum sunt toate flagship-urile de top, e destul de scump ($500) față de variantele low-buget cum ar fi Xiaomi MI6 și în plus o să te întrebe toată lumea dacă ți-ai luat iPhone…

Personal așteptam mult telefonul acesta însă după ce-am văzut și citit despre el, o să aștept până la Pixel 2. Poți citi toate specificațiile lui Oneplus 5 aici.

Cum Oneplus 5 a avut cea mai mare lansare din ultima vreme, o să mă opresc aici cu lucrurile oficiale și o să vă prezint cele mai așteptate 3 telefoane ce vor fi lansate în următoarele luni și anume:

 

iPhone 8

Clar, cel mai așteptat telefon de-acum este flagship-ul celor de la Apple. Acesta o să aibă un ecran super-întins ca Galaxy S8, cu un screen-body ratio de 18:9 ca LG G6 și probabil un senzor de amprentă sub display ceea ce ar fi wow, fiind primul producător ca să adopte o asemenea tehnologie. Se presupune că Apple va renunța și la aluminiu în favoarea sticlei ca ceilalți mari producători cum ar fi Samsung, LG, HTC, etc. Cam tot ce se aude despre următorul iPhone sunt lucruri de lăudat, sperăm doar că anul ăsta nu o să scoată și portul de încărcare …

 

 

În poza asta poți vedea un iPhone 8 între un 7 și un 7 Plus. Arată wow, nu? O să fie … o să fie wow

 

 

 

 

Samsung Galaxy Note 8

Mai țineți minte că ultimul Note a fost un telefon hot rău, nu? Ei bine, Samsung nu o sa renunțe la linia Note după incidentele din trecut și anul acesta pregătește un phablet cum nu mai există altul. Sigur o să aibă aceleași specificații ca și Galaxy S8 ( poți să citești despre el aici ) doar că o să i se mai adauge 2 GB RAM ca să ajungă la 8. Las niște poze aici cu presupusul telefon:

 

 

 

 

 

 

 

 

LG V30

LG V10 și V20 au fost niște telefoane atipice, cu câte două ecrane, full specs, feature-uri neîntâlnite în altă parte și construite ca două tankuri, însă anul acesta LG o să treacă la un nou nivel: sticlă, camera suprapusă pe ecran, margini rotunjute și display cu 18:9. Îți las o poză să te delectezi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imaginile din articol provin de la: oneplus.net, twitter.com/VenyaGeskin1, technobuffalo.com, androidauthority.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *