Balul de caritate – continuarea

Scopul Balului de Caritate organizat de ASII în anul universitar 2016-2017 a fost ajutarea familiei Bodoga, o familie cu două fetițe, din nefericire fiecare dintre ele având probleme grave de sănătate.

Cu fondurile adunate în cadrul evenimentului am acoperit o parte din cheltuielile medicale și am achiziționat obiecte de mobilier și alte surprize pentru cele mici.

Astăzi, la jumătate de an de la eveniment suntem fericiți că am reușit să facem familiei încă o bucurie, cu ultimele fonduri destinate cazului o parte dintre noi au făcut o aprovizionare cu alimente și cu alte produse necesare unei gospodării, iar ceilalți au mers cu cele două fetițe și cu bunica pentru a le lua o ținută de vară: de la săndăluțe la pălăriuțe. Ne-am bucurat în prezența lor. Fetița cea mică, Gabriela, a fost foarte fericită în prezența noastră și energică până să se apropie ora de culcare. Viviana a fost dornică de comunicare cu noi.

Înainte de plecare, bunica și nepoatele ne-au mulțumit, iar noi am promis că ne vom revedea curând!

Am rugat-o pe Ștefana Iosub, coordonator al proiectului în acest an universitar să ne spună câteva cuvinte despre experiența ei la Balul de Caritate:

,,Proiectul a fost o experiență cu adevărat interesantă și  emoționantă, din care, personal, am avut multe de învățat și de luat aminte. Familia Bodoga se află într-adevăr într-o situație dificilă, însă sperăm că ASII a reușit, atât cât s-a putut, să îndepărteze tristețea și să o înlocuiască treptat cu bucurie și chef de viață. Știu sigur că fetițele vor rămâne în sufletele noastre! Viviana și Gabi mi-au reamintit cât de frumoasă este viața și cât de mult trebuie să profităm de fiecare moment în parte.  Pe această cale, le mulțumesc încă o dată partenerilor: UniCredit Business Integrated Solutions, Beenear, Gemini CAD Systems, camLine, NTT DATA Romania, NERA Computers, CABINET STOMATOLOGIC DENTA MAX, TVR Iaşi, Radio România Iaşi, Ziarul de Iaşi, IaşiFun, WINK, dar mai ales voluntarilor ASII, fără de care acest proiect nu ar fi avut loc. ( Biiig hug, guys!! 😀 )

Pentru că îmi doresc foarte mult ca acest proiect să aibă o continuitate și un impact pozitiv în viețile unor oameni mai puțin norocoși decât noi, predau ștafeta unui omuleț de încredere, drag mie și care sunt sigură că va realiza un bal cum nu se poate mai frumos.  Așadar, baftă multă, Alex Prajică coordonator al Balului de Caritate, ediția  2017!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *