Balul Bobocilor, interviu cu Alex Marcu Mister 2016

Balul Bobocilor, unul din cele mai frumoase evenimente din viaţa oricărui student

Acest articol este pentru acei studenți pierduți prin foile de la cursul de matematică, pentru studenții petrecăreți care trăiesc viaţa la maxim, sau mai bine spus, pentru toată lumea.Urmează unul dintre cele mai frumoase evenimente din studenţie: Balul Bobocilor. Cred că putem defini (,,defini” am spus… viaţa la facultate…) balul bobocilor în multe moduri, dar o să ne rezumăm la o descriere simplă: acea petrecere cool de la care nu vrei să lipsești, de la care o să te doară capul următoarea zi (nu spunem și motivul) și care te-a ajutat să cunoști jumătate din toți colegii de facultate sau chiar mai mult.

Anul acesta balul va avea loc la data de 7 decembrie, tema propusă fiind ,,Breaking Rhythms “ şi se va ține în Skye. Totul este inspirat din mișcarea hip-hop, aceasta având la bază o cultură urbană, diverse elemente de artă și tehnolgie. Stresul, grijile și cursurile le lăsați pe biroul de acasă (unde le lăsați în general) și nu uitați să aveți la voi atitudinea, mișcările de dans și cheful serios de distracție. Studenții de la informatică știu să se distreze, nu-i așa?

Uneori timiditatea sau pur și simplu acel ceva care îți spune să ,,stai deoparte” te oprește de la o experiență frumoasă și benefică precum cea a participării la Balul Bobocilor. Pentru a ajuta bobocii să depășească acest sentiment şi să prindă curaj, ne-am gândit să îi luăm un interviu câștigătorului Mister de anul trecut, Alex Marcu.

E: În primul rând, ce te-a determinat să te înscrii la Balul Bobocilor?
A: Păi. Voiam la bal dinainte să ştiu că voi intra la Facultatea de Informatică. Oriunde aş fi mers la facultate, aş fi vrut să particip pentru că îmi place să mă distrez pe scenă şi să-mi fac mulţi prieteni.

E: Care crezi că au fost punctele tale forte?
A: Punctele forte au fost cu siguranţă carisma şi energia pe care reuşesc să o transmit oamenilor din jur.

E: Cum te-ai simțit în momentul în care ai aflat că ai câștigat?
A: Mmm. E un sentiment foarte fain să simţi că îţi sunt recunoscutele meritele după ce ai muncit atât pentru un spectacol frumos. E ceva special, însă, ca sa fiu sincer, mă aşteptam în proporţie de 50%.

E: Ce a însemnat experiența Balului Bobocilor pentru tine ?
A: A însemnat legarea unor prietenii foarte strânse şi superbe cu oameni la fel de deschişi şi energici ca mine. Pun accent foarte mult pe oameni pentru că ei sunt cel mai valoros lucru care mi-a rămas, nu panglica cu Mister.

E: Cum este viața de student la Facultatea de Informatică? Se poate spune că anul trecut ai început ,,în forţă” din moment ce ai și câștigat concursul de Mister ?
A: Da. A fost plăcut să-ţi faci aşa mulţi prieteni încă de la început. Am auzit despre Facultatea de Informatică că uneori poate fi mai grea, însă am ajuns la concluzia că viaţa ta la facultate depinde de felul cum te implici în societatea de student. Balul şi ASII au însemnat o modalitate de a uita cât de grea e facultatea, de monotonia care mai intervine câteodată şi de a simţi viaţa de student într-o familie de oameni super mişto. Pentru mine facultatea a fost super până acum şi mi-aş dori să pot deschide ochii oricui cu faptul că studenţia nu e despre avut media 10 şi luat bursă, este despre a-ţi face cât de mulţi prieteni poţi, despre a evolua pe plan personal, despre a te distra împreună cu oamenii care sunt pe aceeaşi lungime de undă şi despre a face societatea studenţească un loc mai bun.

E: Acum cea mai serioasă întrebare. Câte bobocele ai cucerit după Balul Bobocilor ?
A: Au fost câteva, dar pot spune că în seara balului m-am distrat.

E: Câteva cuvinte pentru cei care vor participa anul acesta la concursul de Miss și Mister.
R: Să trăiască cu toata fiinţa seara balului şi să nu le mai pese dacă ceea ce fac pe scenă iese cum trebuie sau nu, ci doar să se distreze împreună şi să rămână prieteni apropiaţi.

Acum nu mai ai nicio scuză să stai acasă și să ratezi Balul Bobocilor. Cu siguranță te vei distra și vei cunoaște oameni faini, iar dacă te-ai înscris deja la concursul de Miss și Mister, poate te vei număra printre câştigătorii de anul acesta. Despre probe încă nu am auzit nimic și oricum nu cred că pot dezvălui aceste mici „secrete”, dar participanţii nu vor întampina greutăţi şi cu siguranţă le vor duce la bun sfârşit.
Toamna se numără boboceii, iar noi îi așteptăm cu drag pe ai noștri la Balul Bobocilor. Haide,e liber la distracţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *