Balul de Caritate “Crăciun din Inimă de Student” 2018

Încă din 2003, în preajma Crăciunului, ne bucurăm să ne mărim familia cu câteva inimi noi. Anunțăm cu mândrie că Sebastian Simon face parte din familia extinsă ASII, începând cu acest an. După cum bine știți, ne place să ne înconjurăm de oameni frumoși și pricepuți în ceea ce fac, iar Sebastian se numără printre ei. Nu doar că îl găsim printre cei mai isteți studenți de la Facultatea de Informatică din Iași, dar este și un sportiv convins. Ba chiar mai mult, el își sprijină cu ardoare familia, tatăl său mulțumindu-i adesea pentru că este un copil extraordinar și un frate mai mare foarte iubitor.

Există momente în dezvoltarea noastră când avem neapărat nevoie de ajutorul celor apropiați. Într-o astfel de situație se află Sebastian acum! În anul precedent a primit, în urma unui control de rutină, vestea că suferă de leucemie. A fost nevoit, din pricina acestui verdict, să își întrerupă studiile. Din fericire, în cazul lui există tratament, întrucât boala a fost descoperită în stadiu incipient. Singurul impediment rămas este costul. Prețul tratamentului se ridică la 10.000 de lei; sumă pe care familia sa nu o poate acoperi în timp util.

Ne dorim foarte mult ca toți membrii din familia noastră să aibă parte de un trai cât se poate de armonios, iar pentru a ne împlini acest deziderat venim cu o propunere. Pe 13 decembrie, la ora 18, veniți împreună cu cei dragi vouă la Casa de Cultură a Studenților, pentru a petrece timpul cu folos, alături de noi. Găștii noastre de studenți inimoși i se vor alătura trupa Mess, Alexia și Matei (reprezentații cei mai dragi ai Iașiului la Eurovision), trupa Bel Art și Ana Maria Calița, care v-a înveselit cu siguranță când ați privit-o la iUmor.

Auzind de împrejurarea în care se află Sebastian, Cătălin Moroșanu a ținut să îl susțină donând mănușile pe care le-a purtat la meciul din 19 octombrie, unde a câștigat împotriva lui Mehmet Ozer.

Pentru toți cei cu inimă de campion, organizăm o licitație la care mănușile lui Cătălin Moroșanu vor fi musai prezente, alături de însemnate tablouri ale elevilor Liceului “Octav Băncilă”.

Nu în ultimul rând, vă vom încânta cu prăjituri gătite de informaticieni, cu tombola GLOW și cu trei standuri ghidușe: unul cu obiecte lucrate manual, altul cu poze, iar cel din urmă cu trucuri magice.

Prețul unui bilet este de 13 lei. Banii adunați din vânzarea biletelor și obiectelor la licitație îi vor fi dăruiți în întregime lui Sebastian și vor fi folosiți în scopul achiziționării tratamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *