Parteneri FIICode

FIICode 2019 a fost o ediție de succes a acestui proiect marca ASII în colaborare cu FII, proiect ce crește de la an la an considerabil și care croiește noi drumuri invățăceilor și nu numai, în piața IT. Pe lângă munca asiduă a voluntarilor și a coordonatorilor, un rol major l-au avut și partenerii noștri ce ne-au oferit suport necondiționat și cu care am avut o relație minunată.

Le mulțumim sincer tuturor firmelor și organizațiilor pentru implicare și disponibilitate și vă invităm în rândurile următoare să îi descoperiți atat pe ei, cât și munca lor!

Levi9

Deschidem cu entuziasm lista de parteneri cu prima companie, Levi9 IT Services. Levi9 este un furnizor european de servicii de inginerie software nearshore cu centre de dezvoltare și livrare în Serbia, Ucraina și România, având sediul central în Amsterdam. În Iași, compania are în prezent o echipă de peste 130 de profesioniști ce produc constant produse de calitate si personalizate fiecarui client in parte!

Vă invităm să aflați mai multe despre aceștia pe site-ul lor: https://www.levi9.com/. De asemenea, ii puteti gasi si pe toate platformele importante de social media( Facebook, Instagram si Linkedin)

Mulțumim, Levi9 !

 

ITst

Suntem mândri că pe lista partenerilor noștri, Asociația ITst își face simțită prezența. ITst este un grup de inițiativă ce se adresează tinerilor pasionați de IT ce doresc dezvoltarea continuă, atât pe plan personal, cât și profesional. Echipa acestei comunități oferă contextul aprofundării cunoștințelor în domenii diferite din lumea IT-ului prin sesiuni de învățare susținute de oameni deschiși și prietenoși, dornici să își împărtășească cunoștințele.

Vă invităm să vă familiarizați mai în detaliu cu munca acestora vizitându-le site-ul: https://it-st.ro/.

Mulțumim, ITst !

 

Profidata

Profidata este un furnizor elvețian de servicii software care se ocupă cu managementul investițiilor pentru industria financiară. Fondată în anul 1985, compania are sediul central în Zürich. Cu peste 30 de ani de inovație, Profidata oferă produse de înaltă calitate clienților săi.

Aflați mai multe despre companie pe site-ul: https://www.profidatagroup.com

Mulțumim, Profidata!

 

GDDI

Munca noastră nu ar avea continuitate dacă cei din comunitatea GDDI nu ne-ar fi alături. GDDI, prescurtarea de la Game Design and Development Iași reprezintă un grup de oameni pasionați de aceste două domenii ale IT-ului, săritori și foarte sociabili. Entuziasmul lor pentru acest proiect aduce mereu zâmbetul pe buze tuturor și crează o atmosferă deosebită. Pentru încrederea acordată, devotament și implicare, mulțumim!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile prezentate de aceștia, accesează următorul link: https://www.facebook.com/gdd.is

Mulțumim GDDI !

 

NetRom Software

FIICode este un proiect ce are ca scop scoaterea în evidență a unor tineri pasionați de domeniul IT. Odată cu experiența vine și eficiența cu care aceștia își duc la bun capăt proiectele, partenerii noștri de la NetRom Software, fiind foarte iscusiți în acest domeniu.

NetRom Software este o firmă de IT din Craiova ce are ca obiectiv principal de peste 17 ani, optimizarea proceselor de dezvoltare software, devenind un important centru de expertiză în dezvoltarea de software. Înființată în 1998, ea dezvoltă software critic pentru procesele de afaceri pentru ISV (Independent Software Vendors) și pentru un număr tot mai mare de companii cotate la bursă, din întreaga lume.

Mai multe despre aceștia puteți afla pe site-ul: https://www.netromsoftware.com/ .

Mulțumim NetRom Software !

 

AROBS Transilvania Software

În fiecare an ne străduim să scoatem la lumină prin evenimentul nostru potențialul tinerilor pasionați de programare. Însă acest lucru nu ar fi posibil fără sprijinul companiilor care înțeleg cât de important este să susținem această pasiune cât mai devreme, încât ei să-și urmeze drumul visat.

AROBS Transilvania Software este una din companiile partenere la evenimentul nostru și o companie de top în domeniul serviciilor software. De curând a fost premiată printre cele 15 business-uri finaliste în competiția Made in Romania, organizată de Bursa de Valori București.

Compania are filială locală și în Iași, prin care își dorește să creeze un ecosistem activ în mediul IT, unde pasionații să-și găsească oportunități de creștere și experiență. AROBS este o companie cu capital pur românesc, cu sedii în 7 orașe din țară și 6 birouri internaționale. Aria de expertiză cuprinde domenii precum Automotive, Travel, IoT&LifeSciences, Enterprise Solutions, cât și produse proprii.

Mai multe detalii despre companie și oportunitățile oferite de ei poți găsi aici https://www.arobs.com/careers/.

Mulțumim AROBS Transilvania Software!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *