Loc iubit

Anul trecut, pe 24 mai, am postat un articol în care vă povesteam că avem un sediu proaspăt renovat, pe care, dacă l-ați ratat, vă invităm să-l citiți aici. Am simțit nevoia să revenim cu un articol, întrucât însemnătatea sediului pentru noi a crescut în timpul ce a trecut.  

Povestea sediului ASII începe cu multe generații de voluntari în urmă. De-a lungul anilor, a trecut prin numeroase transformări, fiecare generație încercând să facă din sala C123 un loc cât mai primitor, potrivit nevoilor lor. Aceste transformări nu au fost, însă, doar de natură umană. Acum 2 ani, în urma unor ploi abundente, sediul a fost inundat și, în ciuda eforturilor de a combate cât mai repede această problemă, a avut destul de mult de suferit. Desigur, lucrurile nu au fost lăsate așa. Câțiva voluntari cu inițiativă s-au strâns într-o vacanță hotărâți să zugrăvească și să pună parchet nou. Rezultatul a fost unul mai mult decât mulțumitor și ne-a învățat încă o lecție importantă despre lucrul în echipă. Activitățile din sediu au fost reluate, mulți voluntari petrecând cu drag timpul liber dintre cursuri socializând sau ajutându-se la învățat.  

Apoi a apărut vestea colaborării cu beenear: transformarea sediului într-un loc vesel, unic, special pentru voluntari, care să reflecte întru totul spiritul ASII. Am prețuit gestul deoarece, încă de acum aproximativ 7 ani, beenear ne-a sprijinit constant, mai ales în cadrul proiectului nostru FII Practic și interesul lor față de sediu a venit ca o confirmare a unui lucru bine făcut.  

Cum îți dai seama că un loc este iubit? Atunci când nu este lăsat singur. Sunt rare momentele în care nu găsești vreun omuleț în sediu. Sediul ne este acum loc de întrunire, de dezbătut idei, de împăcare fără supărare, de vorbit, de muncit, de trăit. Ne este locul frumos unde putem fi aproape unul de celălalt, unde proiectele și programele noastre prind viață. 

Mulțumim încă o dată echipei beenear pentru că au însuflețit sediul nostru! Și, pe această cale, invităm bobocii, care încă nu au făcut-o, să facă o vizită dragului nostru sediu, într-o fereastră sau pauză de la facultate. Avem și cafea! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *