Partenerii FII Practic

De 10 ediții, FII Practic le oferă șansa pasionaților de informatică să își dezvolte abilitățile prin diferite sesiuni de training alături de specialiștii din domeniul IT. Fie că ești pasionat de Front-End sau dorești să înveți cum să îți depășești teama de a vorbi în public, aici e locul tău.

Anul acesta avem șansa de a colabora cu șapte dintre cele mai bune firme din domeniu. Partajați în două categorii, avem, în secția de Platinum, firmele Cognizant Softvision, 3Pillar Global și Deloitte Digital. Tot aici îi remarcăm pe cei de la  Beenear, Bytex și Levi9, iar la Silver îi regăsim pe IT-iștii de la Amplified Software. 

Cognizant Softvision este o firmă care își desfășoară activitatea în domeniul Web Design-ului și al Ingineriei Software. Având sedii în 7 țări și 17 orașe, cei de la Softvision și-au întemeiat sediul în Iași în 2011. Anul acesta ne-au ajutat să ne îmbunătățim abilitățile de front-end și back-end prin intermediul a trei training-uri.

În ceea ce îi privește pe cei de la 3Pillar Global, aceștia și-au deschis un centru de dezvoltare în Iași în urmă cu trei ani. Compania, ce se ocupă cu dezvoltarea software, ne-a introdus în universul Java prin intermediul unui training pe aria de Back-End.

Tot aici îi avem pe trainerii de la Beenear, ce activează pe tehnologii precum Java și Microsoft. Ne-au fost alături în această aventură pe parcursul a mai multor ani și în această ediție ne-au delectat cu două traininguri. În ceea ce privește parte de Java, am avut astfel șansa de a fi introduși într-o aventură de cinci sesiuni în domeniul Full-Stack. Pe lângă asta, am fost delectați cu un training de Soft Skills, singurul pe acest domeniu în cadrul proiectului,  prin care învățăm cum să ne îmbunătățim anumite abilități de care avem nevoie în viața cotidiană.

Să nu uităm, totuși, de cei de la Bytex, o firmă românească de dezvoltare software și consultanță. Cu 35 de proiecte la activ, trainerii au reușit să ne împărtășească câteva secrete în ceea ce privește construirea de aplicații scalabile atât în HTML, CSS și Javascript cât și în Python.

Anul acesta, echipa  Deloitte Digital ne-a pregătit o sesiune UI/UX care ne ajută să ne facem aplicațiile cât mai atrăgătoare pentru clienții noștri. Deoarece este o firmă ce activează pe acest domeniu, trainerii au avut posibilitatea de a ne consolida abilitățile de programare în Javascript.

Ni s-a oferit oportunitatea de a învăța mai multe despre folosirea librăriei React prin intermediul celor de la Levi9. Fiind o firmă ce lucrează cu cele mai noi tehnologii din domeniu, Levi9 ne-a oferit un training interactiv ce ne-a ajutat să învățăm cum să operăm cu baze mari de date și cum să ne asigurăm că clientul va fi mulțumit de produs.

Ultima, dar nu cea din urmă, este echipa de la Amplified Software. O firmă de mare notorietate în ceea ce privește Web Design-ul și Ingineria Software, ne-a sprijinit în ducerea la bun sfârșit a proiectului.

Ajungem astfel, după o varietate de traininguri pline de noi informații pe diferite domenii, să încheiem încă o ediție a proiectului FII Practic. Vrem să le mulțumim cu căldură celor ce ne-au fost alături în această ediție și ne-au sprijinit de-a lungul acestei aventuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *